2024-08-20 290 浏览
早排食咗次高质铁板烧之后~忍唔住要再试吓其他店呢次就系同我嘅小三🤤💗一齐去大家呢一年都好忙,各自为自己嘅事业拼搏😚好唔容易先约到💗.呢日就一齐去咗大埔嘅一间铁板烧食lunch🍶环境同装修都几有格调好彩我哋有订位可以坐bar枱~全程可以望住厨师点烹调前菜有烟三文鱼沙律、Parma ham配梨蓉🍐师傅仲推介咗我哋饮梅酒添🥃同啲前菜几夹~几开胃之后就到海鲜时间🤤厨师用心咁煎东星斑同埋鲍鱼,稍落盐嚟调味已经好食,仲加咗啲油去爆香大量蒜铺面,欣赏啲鲍鱼弹牙唔un👍🏻肉类主食嘅鸡扒同埋牛柳一样都系睇到我流晒口水🤤鸡扒煎到块皮几脆,鸡皮上嘅油脂包住鸡肉令佢冇咁易流失肉汁👍🏻食落算几嫩滑牛柳嚟讲,我钟意佢配嘅炸独子蒜片🧄同埋厨师控制火喉方面亦唔错,Medium 冇花冇假,肉质好鲜嫩唔会痴牙唔会鞋口🥰最后,仲有个煎鹅肝配炒饭~鹅肝煎到表面好香脆,入面就少少软,一啖鹅肝之后一啖炒饭👍🏻
早排食咗次高质铁板烧之后~
忍唔住要再试吓其他店
呢次就系同我嘅小三🤤💗一齐去
大家呢一年都好忙,各自为自己嘅事业拼搏😚好唔容易先约到💗
呢日就一齐去咗大埔嘅一间铁板烧食lunch🍶
环境同装修都几有格调

好彩我哋有订位可以坐bar枱~
全程可以望住厨师点烹调

前菜有烟三文鱼沙律、Parma ham配梨蓉🍐

师傅仲推介咗我哋饮梅酒添🥃
同啲前菜几夹~几开胃