2016-07-14 141 浏览
大埔一向多美食,今日来到呢度,梗系唔好放过佢,食尽大埔!!!呢间餐厅新开,见D 装修几靓,就试下你喇!一坐底,我地就叫野食喇叫完野食之后,店员送上炸鱼皮,做送酒小食都唔错。Crab veggies & gravy (全份) – 一上枱GE 反应系好澎湃!!蟹饼即叫即整,热辣辣, 好多蟹肉+水煮蛋+烟肉白汁+Sourdough Brioche面包见到都觉得好丰富,4人SHARE,一人半件,刚刚好!因为会几漏~但真系超好食,口感层次十足,流心蛋汁+蟹肉味劲夹!!大满足!!Fish & Chips – 个FISH 系劲大份,啖啖肉, 唔系鱼手指个种! 炸得刚好,加埋茄汁,劲正!手工啤可以拣200ml/400ml/2lit, 选了400ML, 好正!!夏天饮一杯真系好舒服!!好易入口!Nutella banana - 成份Nutella,香蕉,Oreo曲奇,云呢拿雪糕, 好重香蕉味,啖啖都有香蕉蓉咁,同Oreo既味道好夹,不过都真系几肥下,但一次半次唔紧要啦~HAHA ,嗜甜嘅朋友一定喜欢。
呢间餐厅新开,见D 装修几靓,就试下你喇!
一坐底,我地就叫野食喇

叫完野食之后,店员送上炸鱼皮,做送酒小食都唔错。