2020-06-08
第一次去系同朋友倾旅行行程, 觉得wifi麻麻地畅顺, 野食正常啦😅第二次去系搞圣诞party, 野食好味加上款式算多, 仲有board games玩, 系个开party既好地方🥳今次第三次去食brunch, 食物真系唔错😃<呃like全日早餐>标准餐👐🏻个样唔算好呃like但系食物水准系到既~ 牛角包够脆, 黑松露炒蛋都几好味👍🏻<脆炸软壳蟹洋葱圈竹炭汉堡>洋葱圈同薯条正正常常就唔多讲啦😉个汉堡真系好味! 包好松软, 上碟仲热既~ 软壳蟹好大旧, 够脆之余仲够味, 觉得算系暂时食过数一数二好味既软壳蟹🦀<FAMA牛汉堡配薯条>个包好juicy🤤牛汉堡唔会唔好食既! 跟餐有野饮, 叫左杯榛子朱古力🌰都淡味得几快, 因为本身唔系好浓, 冰开始溶就冇味了🙉仲有汤, 普通罗宋汤, 都几足料既🙌🏻------------------------------总括黎讲, 食物都唔错👍🏻不过野饮真系有待改善, 加埋之前试过既都唔系几讲得出边杯好饮......🤧环境好适合食完坐下hea一日, 有野玩/有电视睇/坐得舒服🌝如果一大班人, 都几推荐呢个地方!
<呃like全日早餐>
<脆炸软壳蟹洋葱圈竹炭汉堡>