见到呢间餐厅好靓,白色欧陆风要专登喺大埔揸车入嚟先食到,难得朋友有车就专登订咗座位嚟试吓,晏昼打嚟已经古古怪怪讲错晒订枱资料同电话,系要自己澄清返自己几点坐边尽量安排窗口位,之后再打电话嚟一次系咪庆祝,咁都算啦餐厅可以咁冒失,嚟到之后呢系完全冇窗口位,安排门口位俾我哋,讲真想嚟庆祝都唔系冇位坐到坐门口个㖞😅都唔紧要,入到嚟我哋主动申请坐另一张枱,是店员声称要有人甩底先可以坐嘅窗口位我哋放弃咗,转坐吧枱,我哋大概坐咗半个钟先有第一碟前菜,免费送嘅面包篮要催咗三次先有,唔知㖞Henry嘅男店员系咪玩嘢?😅态度非常差我哋叫咗三碟𩠌,系咁问得三碟咋,系咪要三个𩠌咋??一啲都唔似高级餐厅非常冇礼貌,仲话专登入嚟食真系😅🍴传统生牛肉他他,鹌鹑蛋黄 $138唔知点解成个都系酸瓜味😂玩嘢,以为食紧汉堡包入边𠮶块,牛肉嘅口感酸瓜同埋牛肉嘅比例系一半一半大癫😂唔可以话变坏,只能够讲话唔好食。海胆扁意粉•北海道带子•黑鱼籽 $268一定唔系大家钟意嘅味道,佢食落去似大陆海胆𠮶种味,有啲臭臭嘅感觉一啲都唔系甘甜香𠮶种,带子都系最平𠮶只刺身带子一啲鲜甜味都冇,唔好食煎智利鲈鱼,茴香,香槟汁 $338反而个鱼就正

🍴传统生牛肉他他,鹌鹑蛋黄 $138

海胆扁意粉•北海道带子•黑鱼籽 $268

煎智利鲈鱼,茴香,香槟汁 $338
反而个鱼就正常,虽然个皮煎得一啲都唔脆,鱼肉呢都系比较老嘅,不过胜在就有鱼味,啲配菜都非常之廉价,只有洋葱同埋唔知点解嘅橙干,但个汁呢系冇橙味㗎㖞?快啲好淡嘅忌廉汁。

推荐指数: 0/10
景色靓,服务负分,嘢食唔好食又贵,真系请都唔会再去🙂