2024-01-15
今次我哋嚟到天水围商场里面嘅日本菜餐厅🇯🇵。餐厅喺天水围其中一个大商场里面🛍️,无论系喺附近返工嘅朋友过嚟食lunch☀️,或者喺附近住嘅朋友都值得落去试下🏡!.🍱寿司盛(14件)($83)份量超级多😍,而且跟餐仲可以拣小食,仲有免费任斟餐饮🍹。价钱好抵,而且食完真系超级够饱肚感🌟!寿司嘅味道同口感都唔错。.🎏手卷两件午市套餐包埋嘅小食,我哋就拣咗手卷✌🏻。里面有三文鱼手卷,同埋芥辣八爪鱼手卷。要赞吓手卷鱼生嘅份量好足😍,三文鱼手卷食到落最底👅,仍然啖啖三文鱼刺身,超级满足💕。.🐟吞拿鱼三文鱼子丼($128)我哋仲试咗呢一款寿司长推介嘅刺身丼🌟,用料真系好好。三文鱼子同吞拿鱼蓉嘅份量都好多🤤。三文鱼子仲有柚子调味🍊,酸酸甜甜嘅果香,加埋口里面粒粒爆开嘅咸香滋味💥,好送饭。吞拿鱼蓉嘅份量都好厚💕,香浓软滑嘅感觉,配埋日式葱花嘅香辛味道🌱,好味。
🍱寿司盛(14件)($83)
🎏手卷两件
🐟吞拿鱼三文鱼子丼($128)