2012-01-14 15 浏览
新既一年开始, 想同女朋友2个食下牛扒, 就带左佢黎 Mr. Steak Grill啦!!本身我地晏起身, 又赶住出黎见面, 所以食左个包咋都系, 系咁肚饿既情况之下, 我地叫左一个叫「烤1公斤珍宝400天谷饲带骨肉眼扒」黎食!!烤一公斤真系名不虚传啰!! 超级够份量,, 我谂我叫多几个朋友黎食先至可以食得哂!!!!!!讲返呢个肉眼扒先, 虽然佢咁大份, 但系都唔会话整得好老, 因为你通常系街外面食到果D块扒大小小就整得太熟, 一系就一边熟一边唔熟! 所以其实一开始当我女朋友话食呢个既时候, 我都有小小唔想, 但见佢好似好想试咁.. 所以我都系决定叫!! 仲有唔知系咪因为佢系400日谷饲牛黎啦本身, 所以D肉本身几嫩, 我就比较唔喜欢点酱既, 因为咁样比较食到牛既真味, 但女朋友话D酱几好食!! 仲有就系D薯条都好唔错, 香脆! 虽然食唔哂D牛扒但系我地都食哂D薯条!! 今次食到好饱好饱先食到一半, 哈!! 女朋友话就当系寓意新既一年都同样年年有余啰

超大份!!

超大份!!