2018-02-21 925 浏览
又系团购☺🤣🤣呢到嘅煎饼真系好大份😱如果唔系当正餐嘅话建议2个人share食!!佢地仲好好比我地入去影相添😆呢度既煎饼有好多唔同既食材,例如京葱、芝麻、鸡蛋、青瓜、葱同薄脆等等😍同埋个煎饼真系好多葱😨唔系好钟意食葱嘅朋友仔可以要求小葱或者走葱吖😚听闻迟下旺角会有分店啊🤔#北京烤鸭煎饼 ($38)😋好味指数:(7/10)个煎饼食落都几方便,唔会话食到好论尽😆啲烤鸭份量都几多,差唔多食到底都有😍食落去都几淋,又唔会太韧😎另外仲有啲脆扑扑既薄脆,外软内脆都几特别🤣但系可能得一个𩠌,就会比较dry🤔.#叉烧鸭双拼煎饼 ($45)😋好味指数:(7.5/10)呢款煎饼同烤鸭煎饼嘅分别只系其中一份多咗叉烧😚叉烧既份量都唔少架,食落同烤鸭一样好淋😍因为有2个𩠌,所以食落去都唔会咁dry🤔而且食落去都比得1个𩠌既烤鸭煎饼更加饱😆.#双蛋芝士吉列猪扒煎饼 ($35)😋好味指数:(7/10)呢个煎饼有芝士、鸡蛋、吉列猪扒同薄脆😆块猪扒都几大块咖,仲脆卜卜添😚加埋芝士真系几正🧀食少少芝士味又唔会太漏😆.⭐温馨小提示📌煎饼有用蛋去整,所以对蛋有敏感既朋友要注意喇😘📌铺头出面有一张枱,可以比2个人企系度食🤔如果张
佢地仲好好比我地入去影相添😆
听闻迟下旺角会有分店啊🤔

#北京烤鸭煎饼 ($38)
😋好味指数:(7/10)
#叉烧鸭双拼煎饼 ($45)
😋好味指数:(7.5/10)
#双蛋芝士吉列猪扒煎饼 ($35)
😋好味指数:(7/10)
呢个煎饼有芝士、鸡蛋、吉列猪扒同薄脆😆
⭐温馨小提示
📌煎饼有用蛋去整,所以对蛋有敏感既朋友要注意喇😘
📌铺头出面有一张枱,可以比2个人企系度食🤔如果张枱有人用紧,就要谂下去边食好🤣