2020-09-15 356 浏览
小弟由细到大都好大食,之前屋企人同我讲话有间鸡比饭鸡比好大嘅餐厅,所以就胆粗粗去食下,多数小弟吖鸡比饭会跟罐忌廉,虽然我个人认为觉得跟可乐应该系最gur,但系忌廉始终系我最钟意饮嘅,我系跟洋葱汁,鸡比饭跟太阳蛋,我第一次食𠮶阵时佢比左两只煎太阳蛋俾我,jeng,鸡比大只得嚟啲肉系嫰ge,皮仲系脆架,证明佢系即叫即炸!!!到我第三次去食嘅时候,我见佢一只鸡比唔够仲加多半旧鸡比俾我,可能担心个鸡比唔够大唔够食,真心好人,同埋睇得出佢系有信誉ge,呢间野系出名买大机炸鸡比而出名,如果啲客嫌唔够大既话系可以要求加多d架,睇得出老细喺绝对唔会悭皮对待d客,有良心食肆必去呀!!!!!
  • 至识食鸡脾煎蛋饭