2019-03-28 391 浏览
有时起观塘剪完头发都会去下附近食埋野先返屋企。起联安街马路斜路边就有间成日都帮衬既酸辣米线!佢有散叫又有餐叫,餐就平D,30几蚊连饮品!但我通常都散叫唔到,因为我至少要双并先够食,佢一双并就唔得以餐叫!唔紧要,我最欣赏佢既首先系韮菜饺,好大只同埋块饺皮好滑!粒粒都胀卜卜!另外我会双并肥牛,肥牛味道就见人见智,一般般啦,但我都成日点,纯粹个人情意结!而佢间店最出名系猪扒酸辣面,佢块猪扒就的确非常大块,绝对低食既!肉质好淋,但我个人认为另上会好些,因为唔太钟意食湿猪扒!当然味道都系正正常常,可以的!佢个面系要讲一讲,米线滑嘟嘟,汤底酸辣适中,外卖佢会汤粉分开,做到基本细心位!酸辣程度你可以睇个人口味改,净酸又得,净辣又得,得左!想食既晚上去好D, 无咁多人,夏天又可以去多D,因为佢地冷气够哂冻!

佢有散叫又有餐叫,餐就平D,30几蚊连饮品

唔紧要,我最欣赏佢既首先系韮菜饺

而佢间店最出名系猪扒酸辣面

佢个面系要讲一讲,米线滑嘟嘟

双并米线
猪扒酸辣米线