餐厅: OPPA韓國燒肉店
资讯:

2014-08-15 2849 浏览
知道有间新韩烧在旺角,揾朋友去试下所以一早订枱唔洗等位。三个人点三款肉类一款海鲜够晒有突啦!安格斯肥牛:好大块,无腌的,而且雪花分布好匀,肉质冧,好味!羊排:羊扒食得多,但成排羊排咁烧真系未见过;有好多香料系面,成排烧至半熟先剪开,不过都系有少少羊"须"味,我个人接受到,只是我的朋友唔like。五花腩:平时食开是薄片但这里的是一大块,口感果然不同,厚肉左入口同味道都更甘香,肉味亦更突出和更多汁。带子:好大只而且好新鲜,我烧果只大约7成熟不过唔咁熟仲好味。我食得超饱~不过都系每人二百几,但我觉得啲食物真系靓啰!
知道有间新韩烧在旺角,揾朋友去试下所以一早订枱唔洗等位。
三个人点三款肉类一款海鲜够晒有突啦!
A4安格斯牛肉
羊排
五花腩
带子

我食得超饱~不过都系每人二百几,但我觉得啲食物真系靓啰!
2014-08-11
A4安格斯牛肉