2024-11-13
上星期去Yakiniku kakura 沙田分店食过,佢嘅大判烧简直系令人念念不忘😍今日经过黄埔见到有分店即刻同朋友入去叹返个优质午餐😂佢哋嘅午餐好丰富, 百几蚊起有多款烧肉海鲜嘅套餐选择, 套餐仲包括有沙律,餐汤,小食,甜品, 饮品添👍。我哋叫咗个黑毛和牛大判烧拼us牛板腱肉餐, 海鲜盛盒, US牛腹柳小排,日本蚝同冷面。佢哋嘅黑毛和牛大判烧真心正, 油脂丰盈入口即溶, 加上温泉蛋汁一齐食更加嫩滑。US牛腹柳小排油脂更丰富,烧烤后油香扑鼻, 加上特制酱汁更添美味。海鲜新鲜甜美,盛盒入面嘅阿根廷红虾大大只,啖啖肉, 加上海鲜上面洒咗海盐调味,更能带出每款海鲜嘅鲜味 👍冷面又系必叫之选,佢哋嘅冷面配料丰富 ,面质爽口弹牙 ,酸酸甜甜好醒胃❤️套餐入面嘅甜品亦绝不马虎,每份都有两款甜品, 杏仁奶冻同雪米糍,杏仁奶冻清香嫩滑唔会太甜 好啱我👍