每次想食个light d嘅dinner,都会第一时间谂起越南菜,如果咁岩去咗旺角区,呢一间越男仔永远都唔会令我失望😛虽然价钱未必算系最平,但系食落去质素非常之好,仲有唔同嘅配搭,一定可以用最平嘅价钱食到最多嘅款式🤣我哋两个人唔算好肚饿,所以嗌咗一个dinner set +小食+饮品3-course dinner ($92)一个价钱,一次过满足晒我同朋友嘅三个愿望😋入面包括招牌去骨海南鸡配黄姜饭 ,仲有无骨凤爪沙律 + 手撕鸡檬纸卷添😆个人几欣赏手撕鸡檬纸卷,咬一啖,先食到鸡丝,上面仲有啲脆片,入面包住檬粉同萝卜丝,配埋我酸辣酱,口入面充满着三种层次感!法式芝心虾多士(4件)(跟餐价 $49)超级超级推荐!卖相超吸引,趁热食,仲可以食到流心芝士嘅感觉🤤虾肉厚身得牙又弹牙,系必叫之选!😍越南乳酪滴漏咖啡 & 鲜菠萝梳打冰少饮越南咖啡可能未必惯,乳酪味其实唔算好重,饮落酸酸地🫢

3-course dinner ($92)

法式芝心虾多士(4件)(跟餐价 $49)

越南乳酪滴漏咖啡 & 鲜菠萝梳打冰
少饮越南咖啡可能未必惯,乳酪味其实唔算好重,饮落酸酸地🫢