2022-11-10 207 浏览
适逢老公准备生日 拣左呢间想去好耐嘅居酒屋食餐好嘅🥰门面好地道 相当吸引除咗寿司刺身 仲有锅物 丼 天妇罗 烧物等等😋超爱渍物嘅我先叫左个花酒渍甘虾刺身 酒味好出 带啲咸香 唔需要再点酱汁 好好味❤️虾好鲜甜第一次食秋刀鱼刺身 9-11月系秋刀鱼当造期 所以食落特别肥美 味道浓郁鲜香 油脂丰厚 而且卖相好靓 仲有鱼头鱼尾做伴碟😂👍🏻真材实料大爱呢块脆脆包 内有干坤😍脆脆包上面有吞拿鱼蓉 虾 蟹肉 飞鱼籽 三文鱼籽 海胆 鱼子酱 口感超丰富食落好满足反卷沙律酱带少许辣味 相当开胃 最有惊喜嘅系入面夹住嘅海老系仲脆卜卜嘅🥹再加埋满泻嘅飞鱼子籽三文鱼籽超正北海道刺身丼有5款鱼刺身 再上埋甘虾 带子 玉子 飞鱼籽 三文鱼籽 海胆 超级丰富~刺身都好鲜甜肥美 食落好湿润😋珍珠米上有少许紫菜饭素👍🏻呢度嘅甲罗烧好多人叫 一共有3款口味 我地叫左黑门令蟹味噌😍蟹膏 蟹籽 蟹肉同鹌鹑蛋烧完沟埋放梳打饼上面食👍🏻👍🏻👍🏻蟹膏味特别香浓鲜甜 口感亦好creamy 超唔舍得食😂蚝 带子 虾 飞鱼籽 海胆 卖相好吸引👍🏻店员会加啲上汤落去一齐烧 食落好鲜 蚝亦好肥美多汁😋呢个睇落冇咩特别咁 但食落一流 佢汤底系
适逢老公准备生日 拣左呢间想去好耐嘅居酒屋食餐好嘅🥰

黑门令蟹味噌甲罗烧
蟹膏味特别香浓鲜甜 口感亦好creamy 超唔舍得食😂
极上大渔贝烧

黑门令龙虾汤煮海鲜
呢个睇落冇咩特别咁 但食落一流 佢汤底系龙虾汤 我地一啖又一啖咁饮唒🥹超香浓嘅龙虾味 配料有冬菇 芋丝 八爪鱼仔 螺等 索唒龙虾汤汤底味 一试难忘
爱琴海
爱琴海甜甜地带啲茶味 几清新解渴
玫瑰梅酒

玫瑰梅酒偏甜 但几好饮😋啱晒想饮酒又怕酒味苦味嘅人
咁啱影紧呢杯酒嘅时候 突然全场熄唒灯 以为跳fuse 突然店内播起生日歌 原来有客人生日😂吓咗一跳 唱完店员仲同客人讲生日快乐 好温馨❤️
花酒渍甘虾刺身
秋刀鱼