2019-01-11 325 浏览
呢间新店 ,系主打梳乎厘pancake 同一啲轻食 话系Flippers 同门嘅店铺, 但可能唔系太多人知,所以少人啲排队 ,平日唔使排15分钟就可以食到大热嘅梳乎厘pancake啦。坐定定,就叫嘢食啦~~首先上菜嘅系热辣辣嘅薯条,好好食黑松露酱好香,薯条好脆,话咁快就食晒。 跟住上菜嘅系原本话要等二十五分钟嘅梳乎厘班戟,唔使15分钟就送上枱面。 应该系先煮熟一半, 有人order再返热佢少少, 结果好快上菜,但系个温度唔够热, 空气感一般,蛋味香。 令人有啲失望嘅班戟。士多啤梨pancake 味道正常 反而冇咩特别。反而汉堡就好出色,畀到啲惊喜。 估唔到面包够香脆, 牛肉够jucy, 热辣辣特别好食。 唯一美中不足是侍应落order时话会帮我哋切开一半, 点知上枱时唔记得, 不过都问题不大嘅~

坐定定,就叫嘢食啦~~
首先上菜嘅系热辣辣嘅薯条,好好食
黑松露酱好香,薯条好脆,话咁快就食晒。

黑松露薯条

栗子梳乎厘班戟

士多啤梨pancake 味道正常 反而冇咩特别。

士多啤梨吉士雪糕班戟

经典汉堡