2020-09-11 68 浏览
同朋友两个人食饭,我哋全日都冇食嘢,所以真系劲肚饿。 屋企楼下呢一间冰室算好平,又多嘢食。所以我哋就系咁疯狂嗌嘢食😂首先梗系要食佢哋嘅瑞士鸡翼啦,但我冇谂过竟然系全翼,而且啲瑞士汁都好入味,个汁比较甜。 饮品方面,个人觉得佢个菜蜜唔系好甜,非常之好!!而且佢啲冰比较细粒,容易啲溶化。餐牌上面最吸引嘅就系呢一个滑蛋叉烧饭,首先讲吓佢啲饭嘅份量非常之多,肯定至少有两碗饭嘅份量!而佢啲滑蛋做得好好,配埋啲酱汁,味道好夹。你啲叉烧嘅份量都几多,亦都唔会好硬身。 由于我系口水鸡嘅爱好者,见到佢竟然有得小食咁嗌,就梗系要食下啦!佢嘅口水鸡竟然俾咗鸡髀嘅部位我,多肉而且嫩滑,易啲辣椒油,唔会好辣。 最后我同我朋友两个大胃王,仲嗌左薯角同炸饺子,我同朋友都觉得佢个炸饺子最好食!!佢好食嘅位系啲皮真系好脆身,而且入边啲韭菜份量好多!味道都调得啱啱好!而佢薯角上面嘅肉酱都好惹味,完全系可以捞饭嚟食!
同朋友两个人食饭,我哋全日都冇食嘢,所以真系劲肚饿。

而佢薯角上面嘅肉酱都好惹味,完全系可以捞饭嚟食!