🎀大角咀。怀旧风霓虹灯特色串烧店🍢🎀🪄店名* #酒烧弄🔮地址*大角咀大全街43号大满楼地下1A号舖 🔮🗾分店地区🗾 没有分店💰价钱$754 (2人)➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖🎵餐厅环境🎵由于地段唔算太方便 好少去大角咀食野 今次见到呢间都好出名食串烧 所以过黎试下😋舖头开到好夜凌晨12点先关门 所以好适合一大半朋友夜晚聚会吹水😎餐厅唔算太大 大概可以容纳6-8枱左右 但系装修十分有特色 见到碗碟及墙身,装饰装潢都系偏怀旧风 竟然比我见到充满历史感觉既公鸡杯,花纹碗 系我婆婆年代用既餐具 好有回忆😗而餐厅枱就系用黑色木纹枱 同埋灯都系用左圆顶电灯泡 迎合翻主题☢️🍽️食物质素🍽️餐厅竟然系全日免加一 超级正😎除左有各式各样既串烧之外 仲有饱肚丼饭 卖相都系十分吸引😍另外串烧花多眼乱 唔知拣咩好都可以直接叫串烧套餐 set好晒免除选择困难症发作🤣另外仲有鱼扒羊架等 想再饱肚啲都可以另外叫佢地冷热荞麦面,乌冬或饭添😚小食更有炸物,小菜选择🥗✨登记餐厅会员更可以以积分换取现金消费额 满$100就可获得10积分⚜️二人餐$698👀评分💖💖💖💖💖🪄支豆份量超多劲大碗 以幼盐作调味 支豆味道咸香 外表大粒
🎀大角咀。怀旧风霓虹灯特色串烧店🍢🎀

🪄店名* #酒烧弄
🔮地址*大角咀大全街43号大满楼地下1A号舖 🔮
🗾分店地区🗾 没有分店
💰价钱$754 (2人)
➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖
🎵餐厅环境🎵

🍽️食物质素🍽️

二人餐$698
🪄支豆
份量超多劲大碗 以幼盐作调味 支豆味道咸香 外表大粒饱满 而且好容易食 作为前菜都唔错😊

🪄鳕鱼干
呢份小食以公鸡杯装 好有特色 分开左长条形 所以食落好方便 口感脆身香口 好好味😋

🪄唐扬鸡软骨
鸡软骨系即炸即上 再配有沙律酱 每一粒都金黄香脆 十分有咬口 热辣辣 食唔停口😋

🪄鸡翼两串
主角串烧终于上拉😍 鸡翼开左身串起 劲香喷喷 外皮焦脆 但内里又保持肉汁 鸡翼份量好大件 肉质嫩身😋

🪄白鳝两串
切开左一小旧串起 而且完全无骨 超方便食用 外片鱼皮焦脆焦脆 咔咔声 鱼肉好弹牙 带有鱼香🐟

🪄极品牛舌心两串
估唔到佢都好厚身 好有弹性 牛舌烧得岩岩好 牛味好浓😆

🪄软骨鸡肉棒两串
食落有软骨 比较有咬口 味道唔错😉

🪄黑豚芦笋卷两串
黑豚肉系偏薄身 包裹住芦笋 芦笋好甜好嫩 可以一试😊

🪄茄子两串
🪄翠玉瓜两串
茄子同翠玉瓜都系好大旧 如果可以烧得淋身少少应该会更加好食😙

🪄汁烧豆腐两串
外表好焦脆 食到有啲呢hea 因为佢系甘爆汁出黎🤣🤣

🪄芝士年糕两件
打卡必叫 以香脆紫菜包裹住芝士年糕 芝士可以拉丝好正 好邪恶😍

🪄饮品-水蜜桃梳打 & 解茶 $38 & $18
由于我地唔饮酒 所以可以选择不多 水蜜桃梳打味道偏淡 反而有少少似橙味😂

(5个💖为最高)

✴️✴️✴️✴️✴️✴️✴️✴️✴️✴️✴️✴️✴️
⚜️整体评级⚜️