2024-07-07 6048 浏览
我又开始懒惰症发作😏好耐无ᑌᑭᗪᗩTE过了😏😏我又去左揾啲好食嘅ᒪᑌᑎᑕᕼ😏呢间小店又系一到食饭时间排晒长龙。。仲要有时啲野食系会卖晒😏今次去到见门口得1、2批人等。。咁我都等下啦✌🏼呢间小店好细心。。佢啲饭系可以拣大、中、细。。小食嘅我跟系拣细😏我好幸运最后一份嘅慢煮牛都畀我叫到。。其实系同事让畀我食😏因为佢慢煮。。所以佢肉质好软。。入口牛味好重👍🏼👍🏼而我另外仲黐左同事几啖猪肉塔可饭。。好好食㖞。。下次我要自己一碗👍🏼👍🏼虽然佢舖位细细。。野食相当唔错👍🏼都系个句。。早啲黎排队啦~..🍚慢煮安格斯牛肉丼🍚冲绳猪肉塔可饭..📍 小岛料理 (大角咀)大角咀榉树街58号地舖..@kojima_kitchen ..=•=•=•=•=•=•=•=•=•=•=•=•=•=•=•=•=•=•=•=•=•=•=#cafe#cafehopping#cafehoppinghk#coffeeshop#coffeeshopcorner#coffeeshopvibes#discoverhongkong#foodiesofinstagram#foodstagram#hkcafe#hkcoffee#hkdess
我又开始懒惰症发作😏
好耐无ᑌᑭᗪᗩTE过了😏😏
我又去左揾啲好食嘅ᒪᑌᑎᑕᕼ😏
呢间小店又系一到食饭时间排晒长龙。。
仲要有时啲野食系会卖晒😏
今次去到见门口得1、2批人等。。咁我都等下啦✌🏼
我好幸运最后一份嘅慢煮牛都畀我叫到。。
其实系同事让畀我食😏
因为佢慢煮。。所以佢肉质好软。。入口牛味好重👍🏼👍🏼
而我另外仲黐左同事几啖猪肉塔可饭。。
好好食㖞。。下次我要自己一碗👍🏼👍🏼
虽然佢舖位细细。。野食相当唔错👍🏼
都系个句。。早啲黎排队啦~
🍚慢煮安格斯牛肉丼
🍚冲绳猪肉塔可饭
📍 小岛料理 (大角咀)
大角咀榉树街58号地舖
@kojima_kitchen
#cafe#cafehopping#cafehoppinghk#coffeeshop#coffeeshopcorner#coffeeshopvibes#discoverhongkong#foodiesofinstagram#foodstagram#hkcafe#hkcoffee#hkdessert#hkfood#hkfoodie#hkfoodlover#hkfoodstagram#hkig#hkstyle#hongkong#hongkongcafe#kojima#kojimakichen#taikoktsui#taikoktsuifood#taikoktsuirestaurant#taikoktsuicafe#大角咀#大角咀cafe#大角咀美食#慢煮牛肉
🍚慢煮安格斯牛肉丼 🍚冲绳猪肉塔可饭
🍚慢煮安格斯牛肉丼 🍚冲绳猪肉塔可饭