🍢 大角咀港式x日式串烧居酒屋 🍢最近帮衬左间高质环境企理,富有特色既串烧店。店面以抢眼霓虹灯作招牌,而店内则以仿后巷的设计,予人轻松自在的用餐感觉。🙆🏻♂⠀M͓̽y͓̽ ⭕r͓̽d͓̽e͓̽r͓̽ ⠀🙆🏻⠀⠀⠀⠀↓⠀⠀⠀⠀🍭精选十串套餐(💰298)🔸芝士年糕🔸鸡肾🔸鸡翼🤤🤤🤤🔸鸡膝软骨🔸鸡颈肉🔸厚切牛舌心🔸和牛上肩柳🔸黑豚芦笋卷😋😋🔸茄子🍆🔸翠玉瓜🥢烧和牛丼饭(💰98)全部啲串烧嘅调味都几唔错, 最钟意黑豚芦笋都好正,食到黑豚嫩芦笋爽脆。 仲有鸡翼用海盐调味,咸而带出肉味, 味道有层次好正❗P.S. lunch time去呢度仲有午市套餐主打招牌大推烧和牛丼饭+$5试埋佢地既果茶, 唔会太甜而有果香, 都几抵食架❗🍽️酒烧弄 @diningalleyhk 🍽️📍大角咀大全街43号大满楼地下1A号舖⏰ Mon-Tue & Thur-Sun 1200-1500, 1800-2200 ⠀⠀⠀⠀⠀⠀
🍢 大角咀港式x日式串烧居酒屋 🍢

🙆🏻♂⠀M͓̽y͓̽ ⭕r͓̽d͓̽e͓̽r͓̽ ⠀🙆🏻
⠀⠀⠀⠀↓⠀⠀⠀⠀

🍭精选十串套餐(💰298)
🔸芝士年糕
🔸和牛上肩柳
🔸黑豚芦笋卷😋😋
🔸茄子🍆
🔸翠玉瓜

🥢烧和牛丼饭(💰98)

🍽️酒烧弄 @diningalleyhk 🍽️
📍大角咀大全街43号大满楼地下1A号舖