2024-10-02 100 浏览
放工最正就系揾正野食。 今日超想食串烧,谂起朋友介绍过大角咀呢间柳禾亭。 因为个名特别,所以好记得。 今日咁啱黎到,当然就去试下。 果然系小店,地方细细,但都好舒服,唔会一阵油烟味,又几好坐。坐底侍应就好快比张2唯我自己点野食,几有效率。 佢竟然有我钟意既烧鳗鱼饭,好大条鳗鱼,有对筷子咁长,超正。 而且烧汁都落得啱啱好,意外地好味。再点左件烧羊架,好稔身多汁,一啲都唔干。 估唔到佢既食物资素咁好。最重要梗系要叫串烧啦。 鸡皮串真系冇得输,超香,又够爽脆,食左冇咩邪恶感。 仲有烧墨鱼咀,配埋辣粉烧,一流。大热天时,梗系叫多杯特饮,加州风情,果然好好饮。 唔会太甜,好香菠萝同橘子味。 饮埋呢杯今夜呢餐先叫完满。呢间真系可以再黎。
呢间真系可以再黎。
2024-10-02
用餐时段