2017-12-05 405 浏览
系附近CC返学2年,开始都唔知呢间嘢,但系上年有日个fd拉住我一齐去食麻辣米线,后来先钟意左呢间好味又抵食既餐厅😋因为平时返学中间break好短,所以次次都系帮衬面包房买take away,好少坐低系餐厅食。Take away最抵食就系麻辣米线👍呢度啲外卖都够晒大件,次次我同fd都食到饱一饱😋我个人系唔算钟意食米线既,所以去买外卖,都系个fd买米线,我买其他𩠌。今年grad左CC之后暑假就见到成间Side Walk都装修紧,想食都冇得食😭琴日因为私事又返九龙湾一次,见到Side Walk重新开张,专登同fd又去返面包房买外卖😍新开张之后好似升左价,不过都系几蚊,可接受范围之内个fd照旧麻辣汤米线。我本身谂食个饭,但系见到新出左凉拌米线,于是就决定试下新嘢影相可能睇唔出,但系其实呢个米线真系好多,每份米线有几个𩠌可以拣,仲有一支纸包饮品/手调饮品跟,我一边食一边倾计,食左好耐都未食晒😂最后一定要赞返面包房姐姐啲服务态度👍👍👍即刻帮我地落单、快快手就煮好两份米线🍜之前仲读紧CC果阵就成日过黎买lunch兼同姐姐R水吹,而家grad左之后成半年未黎过,姐姐竟然仲记得我地😆对待其他买包既顾客都

新开张之后好似升左价,不过都系几蚊,可接受范围之内

凉拌米线

最后一定要赞返面包房姐姐啲服务态度👍👍👍即刻帮我地落单、快快手就煮好两份米线🍜之前仲读紧CC果阵就成日过黎买lunch兼同姐姐R水吹,而家grad左之后成半年未黎过,姐姐竟然仲记得我地😆对待其他买包既顾客都好好笑容好热情👍下次一定仲要再黎食👍👍👍
2017-12-04
等候时间
5 分钟 (外卖自取)