2020-10-28 562 浏览
喺大馆行行吓经过见到门口呢间餐厅好靓,真系几舒服有室内有室内。虽然外卖有八折不过我哋就选择咗堂食。食物来讲餐牌唔算好多嘢拣因为主要系饮酒,所以我哋想食dinner就叫咗一个拉面一个寿司卷同埋一个沙律。一开OpenRice会见到佢哋嘅拉面好多人讲,特别系有只大鸡脾。所以我哋就叫咗呢一个嚟试。佢真系原只大鸡髀咁上!好夸张!食落个鸡肉就有少少淋不过个味就几好。个汤底就真系好浓好入味。个寿司卷我哋拣咗吞拿鱼,基本上佢成个卷都冇乜特别。唯一值得讲嘅就系佢个豉油系一个烟熏豉油,职员话系日本特登订返嚟。所以佢哋嘅卖点就系呢个豉油,虽然唔系话好特别,不过佢同其他鼓油比较系特别香嘅。最后就系个沙律,睇落好似花之恋𠮶啲卷,但其实入边系薯仔沙律出边包住烟三文鱼。设计几特别口感亦都唔错!整体来讲价钱系中上,晏昼嚟食应该抵好多!

整体来讲价钱系中上,晏昼嚟食应该抵好多!
薯仔沙律
薯仔沙律