2021-06-27
听朋友讲大鸿辉新开咗极品靓锅,地方超大,作为荃湾人当然要即刻试下啦😉一上到去果然地方非常宽敞,而且楼底非常高,应该前身系酒楼,新装修干净企理q r code点餐😎第一次食拣咗比较实惠嘅$168,见到选择都好多,主打当然要食美国prime肩胛肉眼啦😎😎锅底选择亦都好多,除咗基本嘢之外,特别有个冬阴功汤底,唔系周围有一于就拣你啦🤩蔬菜、饮品、雪糕、都系自助嘅,选择好多仲有自家制凉茶,拣咗竹蔗茅根同冰糖雪梨好足料👍冬阴功锅底好有惊喜,正宗泰国口味!而且仲有虾、蚬、青口,系海鲜冬阴功汤底呀😜另外仲有一啲餐前小食,麻辣猪耳、泰式凤爪,麻辣猪耳超级爽口!美国prime肩胛肉眼,真系估唔到168有如此质素,油花分布均匀,唔会太肥,牛味都浓沃嘅,卓十秒就食得!不断点🤣🤣值得一赞,上菜非常快,,另外我都钟意食羊,就拣咗西班牙羊肉卷,小小羊骚味,配冬阴功又几得意㖞🤭🤭蟹籽手打墨鱼滑,呢个非常有质素,弹牙爽口鲜甜添其他配料选择应该有嘅有,唔应该有都齐晒😉😉埋单两个人三百七十蚊,真系非常·超值,见到张单下次再帮衬嘅时间送杯日本嘅sapporo生啤添😍😍下次约齐人脚,原来有c区,安心出行入座可以6上添👍👍
蟹籽手打墨鱼滑,呢个非常有质素,弹牙爽口鲜甜添
其他配料选择应该有嘅有,唔应该有都齐晒😉😉
下次约齐人脚,原来有c区,安心出行入座可以6上添👍👍