餐厅: 三和敘
优惠: 于此国泰伙伴餐厅用餐赚里 !
条款及细则:
须受其他国泰条款及细则约束。
2019-06-18 151 浏览
九龙城真系寻宝地, 食肆林立而且质素奇高今次食既系一间集串烧同刺身于一身既日式餐厅 ---- 三和叙店舖装修一流, 格调高雅我地拣左个下午茶餐, late lunch set拣左个吧枱位, 可以一边睇一边食先黎饮品, 我拣左100%日本苹果汁, 好香好甜, 唔系市面个种加左糖既果汁朋友拣左真澄清酒, 易入口, 唔错先黎个前菜 ---- 季节刺身盛合刺身最重要系新鲜, 鱼肉鲜甜, 特别系左边白色个种, 有果香, 好味再黎系天妇罗饭同汤, 材料虽然唔算特别, 但水准不错铁板龙虾烧上碟时已剥壳,  虾糕不少, 食落肉爽, 香甜炭烧鳗鱼饭, 铁板和牛炒饭鳗鱼烧得好好食, 够juice, 唔干身和牛虽然切左粒, 但牛肉味依然好浓, 用黎炒饭都几唔错和牛铁板薄烧配有三款配料, 有面豉, 炸蒜片, 仲有一样唔记得咩黎, 但都系用黎配牛肉食, 令味道层次同口感更丰富最后系甜品, 竟然系西式既士多啤梨芝士蛋糕, 细问之下, 原来系餐厅既铁板师傅自家既出品蛋糕酸酸甜甜, 味道一试难忘无论环境定食物都可以令你享受一日, 一定会返食, 赞
九龙城真系寻宝地, 食肆林立而且质素奇高

店舖装修一流, 格调高雅

我地拣左个下午茶餐, late lunch set

拣左个吧枱位, 可以一边睇一边食

朋友拣左真澄清酒, 易入口, 唔错

先黎个前菜 ---- 季节刺身盛合

再黎系天妇罗饭同汤, 材料虽然唔算特别, 但水准不错

铁板龙虾烧
上碟时已剥壳,  虾糕不少, 食落肉爽, 香甜

炭烧鳗鱼饭, 铁板和牛炒饭
鳗鱼烧得好好食, 够juice, 唔干身
和牛虽然切左粒, 但牛肉味依然好浓, 用黎炒饭都几唔错

和牛铁板薄烧

蛋糕酸酸甜甜, 味道一试难忘

无论环境定食物都可以令你享受一日, 一定会返食, 赞
2019-06-13
  • 炉端烧