2024-10-02
--系天后等放兴趣班黎个me time moment~唔打唔撞咁买左杯Drool Froyo低脂希腊乳酪雪糕🍦原来呢间分店系新开,以冰凉既希腊乳酪雪糕,再自选配料~想食咩就要咩,价钱仲要好亲民❤️琳琳放学都即刻要买番杯比佢食阿-Drool Froyo 有26种配料、9款酱料自由选择~牛角杯系必点之一❤️🥠牛角杯 $60 已包2款配料+1款酱料。朱古力麻糬有咬感,好有惊喜。咖啡蛋白霜糖,入口即溶,唔会太甜。Baileys 朱古力酱同酸酸甜甜既乳酪雪糕,味道更突出👍甜度适中既布朗尼同有咬口麻糬~再加上好松脆扁平既牛角酥,真系流哂口水🍫朱古力3.0 $58内里已有Oreo、香蕉、缤纷乐、Baileys朱古力酱。估唔到全部配料加上酸酸甜甜既乳酪味道都好夹,完全唔会甜腻,饭前饭后甜品都可以,我仲加左焦糖脆脆,脆卜卜tim阿Drool Froyo (天后)📍天后电气道96号地下A1号舖#Drool #FrozenYogurt #Froyo #Yogurt #天后美食 #天后甜品
🥠牛角杯 $60
🍫朱古力3.0 $58
Drool Froyo (天后)
📍天后电气道96号地下A1号舖