2022-10-08 336 浏览
呢间系天Town入面既日式居酒屋,成日行经都见好多人排队,作为天水围居民,都要亲自行下,睇下值唔值得排队食佢 吞拿鱼八海don非常丰盛,有非常肥美既拖罗、厚身既三文鱼、油甘鱼赤虾等食材,估唔到真系几新鲜同肥美,啖啖鲜甜鱼生味,加埋好浓香既蟹膏,一啖一满足是日新鲜空送运:鲜秋刀鱼寿司&8寸星海鳗寿司8寸星海鳗呢个入口即溶,超鲜味!同埋估唔到秋刀鱼刺身咁好味,好香鱼生味加埋佢本身独有既味道,觉得全餐饭最好食系呢个!真心建议黎食饭可以点飞机料理,味道唔会令人失望的三文鱼软壳蟹卷,软壳蟹即叫即整,好脆口,唔错牛肉火锅(寿喜烧汁)见到每枱都叫我都叫埋一份,上枱果刻好surprise,牛肉舖到好高!真心一百蚊黎讲呢个肥牛唔失礼,好多块同埋牛味都几浓,唔怪得人人都order呢间餐厅仲做promote,12蚊有新鲜生蚝食,海水味浓,如果再肥美啲就正啦😂不过12蚊性价比系高既餐厅整体气氛好好,入面富有日本风情,性价比非常高,以后会成为我成日去既食堂

吞拿鱼八海don

是日新鲜空送运:鲜秋刀鱼寿司&8寸星海鳗寿司
8寸星海鳗呢个入口即溶,超鲜味!
真心建议黎食饭可以点飞机料理,味道唔会令人失望的

三文鱼软壳蟹卷,软壳蟹即叫即整,好脆口,唔错

牛肉火锅(寿喜烧汁)

• 牛肉火锅(寿喜烧汤底)
  • 秋刀鱼寿司