2023-07-09 49 浏览
是日因工作关系黎到鲗鱼涌,完工后想揾间坐得舒服既食肆坐低倾下,就问大堂保安员,介绍我地去二期有间新开张既cafe shop. 黎到门口望入去装修及设计枱櫈摆位几有心思。我地扫code落单一杯泡沫咖啡同一杯鲜奶朱古力,本身咖啡吾算大杯,但店员好有心机拉花,吾系经常睇得到,咖啡味香浓,泡沫出奇地多,可能用机打左好耐啦,真系几香架,我朋友个杯鲜奶朱古力都吾差,拉左2个心出黎,搞到朋友吾忍心饮左佢。厚切意大利烟肉卡邦尼意粉听到个名已经好想点黎食,事实上又真系好味道。首先介绍下香味先,呢道菜用卡邦尼汁煮,离远未食都闻到香味,真系不得了,相机食完到我食,第一啖已感受到厨师功力,啲卡邦尼汁煮得吾杰刚刚好,意粉过完冷河煮出黎特别爽口,最赞呢都系厚身烟肉,平时食开都系薄身烟肉,今次既口感好吾同👏🏻👏🏻三重芝士及果仁配波菜扁意粉,我平时比较少食到菠菜制成意粉,扁意粉配果仁我印象中第一次食,感觉几新奇味道吾错,配埋三重芝士成碟菜味道几浓,我钟意食淡味少少,如果吾太钟意浓味,事前吾好捞匀芝士。空酮宇治抹茶忌廉卷:香浓既抹茶香味,外层洒左一层抹茶粉,中间有一层厚忌,食左吾漏味道合适。总结:各位如果系附近返工,可

厚切意大利烟肉卡邦尼意粉

总结:各位如果系附近返工,可以一试!价钱中位吾算贵,计算性价比系高既。
交通方面,鲗鱼涌地铁站行过去5分钟到,如果对环境,食物,服务有要求,真心推介一试。

2023-07-08
庆祝纪念