餐厅: Sugar
优惠: 于此国泰伙伴餐厅用餐赚里 !
条款及细则:
须受其他国泰条款及细则约束。
同朋友喺太古城食完饭意犹未尽,谂起去East Hotel 32/F既rooftop bar再饮杯野倾下~ 虽然落大雨无坐outdoor,不过室内都好有情调,仲有驻场DJ 打碟,有气氛得黎又唔太嘈,倾到计~Cocktail 分左几个系列点了Gin Blossoms花系列既𝐌𝐨𝐧𝐤𝐞𝐲 𝟒𝟕 𝐆𝐢𝐧 × 𝐅𝐞𝐯𝐞𝐫 𝐓𝐫𝐞𝐞 𝐑𝐞𝐟𝐫𝐞𝐬𝐡𝐢𝐧𝐠𝐥𝐲𝐋𝐢𝐠𝐡𝐭 𝐈𝐧𝐝𝐢𝐚𝐧 𝐓𝐨𝐧𝐢𝐜薰衣草、茉莉花味好香,仲饮到一粒粒既薰衣草,清香柚子,入口好舒服,Tonic既bubbles亦好细致,令人放松既感觉。另一杯系行星系列既 𝐏𝐥𝐚𝐧𝐞𝐭 𝐗 🌎用2款whisky,以whisky on rock 形式调制,余韵带麦芽、草本香气,酒精味道亦无想像中咁强烈。𝐊𝐢𝐧𝐛𝐨𝐬𝐡𝐢 𝐏𝐨𝐫𝐤 𝐛𝐞𝐥𝐥𝐲 𝐛𝐮𝐧𝐬 一客两件,叉烧汁半肥瘦腩肉加埋腌青瓜,感觉又不太腻!连washroom 都有打咭位,景观好靓✨
同朋友喺太古城食完饭意犹未尽,

Cocktail 分左几个系列
点了Gin Blossoms花系列既
𝐋𝐢𝐠𝐡𝐭 𝐈𝐧𝐝𝐢𝐚𝐧 𝐓𝐨𝐧𝐢𝐜
薰衣草、茉莉花味好香,
仲饮到一粒粒既薰衣草,
清香柚子,入口好舒服,
Tonic既bubbles亦好细致,令人放松既感觉。
𝐌𝐨𝐧𝐤𝐞𝐲 𝟒𝟕 𝐆𝐢𝐧 × 𝐅𝐞𝐯𝐞𝐫 𝐓𝐫𝐞𝐞 𝐑𝐞𝐟𝐫𝐞𝐬𝐡𝐢𝐧𝐠𝐥𝐲 𝐋𝐢𝐠𝐡𝐭 𝐈𝐧𝐝𝐢𝐚𝐧 𝐓𝐨𝐧𝐢𝐜

另一杯系行星系列既 𝐏𝐥𝐚𝐧𝐞𝐭 𝐗 🌎
余韵带麦芽、草本香气,酒精味道亦无想像中咁强烈。
𝐏𝐥𝐚𝐧𝐞𝐭 𝐗 🌎

𝐊𝐢𝐧𝐛𝐨𝐬𝐡𝐢 𝐏𝐨𝐫𝐤 𝐛𝐞𝐥𝐥𝐲 𝐛𝐮𝐧𝐬
一客两件,叉烧汁半肥瘦腩肉加埋腌青瓜,感觉又不太腻!
𝐊𝐢𝐧𝐛𝐨𝐬𝐡𝐢 𝐏𝐨𝐫𝐤 𝐛𝐞𝐥𝐥𝐲 𝐛𝐮𝐧𝐬

连washroom 都有打咭位,景观好靓✨

𝐏𝐥𝐚𝐧𝐞𝐭 𝐗 🌎
  • Planet  X