日本大热W汤底拉面,呢度食到啦,W汤底即系双汤头(🐷猪鸡动物汤头+海鲜汤头🦀),所以味道层次会特别丰富,唔会话好heavy🍜地鸡酱油拉面 $1082款慢煮叉烧🐷🐔,加左鸡油同W汤底🇯🇵,虽然系酱油拉面,但汤颜色好清澈🔮,酱油汤味道好balance⚖️,自家制拉面软硬度适中,口感佳👍🏻 笋干、洋葱🧅等等嘅配料份量都几多,溏心蛋🥚够流心🤌🏻🥘豚x鸡白汤拉面 $105都系有2款慢煮叉烧🐷🐔,慢煮鸡唔好见佢白雪雪以为无咩味,食落系入哂味嫁😘打左泡嘅鸡白汤浓郁口感细滑,有啲忌廉汤感觉,拉面挂汤得嚟唔会食食吓好heavy🙊,面条比平常多小麦,特别吸汤,好味😋二选一个人会先选鸡白汤啊🤪午市+$28有小食及饮品各一🐤鸡皮饺子 🥟御好烧风味饺子各有3只,两个都好够热够脆🔥,鸡皮饺有鸡皮嘅油脂香,风味饺配沙律酱、酱油、柴鱼片系无得输组合,可以叫😎🍹柚子梳打汽水/葡萄梳打汽水+$162款都系支装,造型好怀旧复古🌅2款都唔太甜,唔错🫶🏻overall餐厅用吧台形式,座位唔多,但位与位嘅间距都系舒适嘅,当日去食落大雨都好多人等,最后唔洗讲个拉面🍜系值得嚟一试

🍜地鸡酱油拉面 $108

🥘豚x鸡白汤拉面 $105