2017-08-10
今日突然间想食甜品就用左UberEat送嚟屋企食。首先就系小朋友期待已久嘅芒果布丁啦。一见到就觉得唔对路,点解个布丁唔系黄色嘅,反而系透明白色,好似大菜糕咁嘅样。唔同搞错左?但系冇理由两碗都有错姐!我个仔食左两啖之后就话唔要,但系平时嘅芒果布丁系食唔停手架,咁我就知就一定有问题啦!我自己都食左一啖,冇咩味,一粒芒果都冇,质感怪怪地,一啲都唔似系芒果布丁啰!连平时嘅Jelly都好味过佢好多!仲搞到小朋友好失望添!讲起榴莲糯米糍就激气啦!食落去有啲酸味,我以为系我味觉有问题!食第二粒𠮶时就知唔系我嘅问题,系真系好似变坏左咁嘅味,连朋友都系咁讲,难食到呢!最正常就系个杏仁糊啦,甜甜地都算几好啦,都似系真系自己磨𠮶啲咁!结论系一定唔会再嚟!p.s. 我向UberEat投诉,佢地比返$20 coupon我呀。
结论系一定唔会再嚟!