2016-12-08 976 浏览
我刚好做完FACIAL,需要吃点东西,而朋友即将开精品小店,刚好系元朗看家私。咁就一齐食野吹下水啦~话哂都HAPPY FRIDAY嘛朋友本身已经食左晚饭,所以一直唔知食哂好,但又想揾D可以吹下水既餐厅,行下行下经过呢间舖,咁就入左去食啦由于朋友已经吃了晚饭,所以只有点了2样食品,不能再尝试更多。里面环境都唔大,得5~6张枱,本来叫我地坐入面,但入面得返张圆枱,之后就再我地讲有可能搭枱,所以我地唯有拣坐出面啦!出面都有4~5张枱,幸好没有食客吸烟,因为隔离舖D油烟攻哂过黎好辛苦样样都有D,估唔到有鸡蛋唔算好浓卤水味,而点个醋超级无敌酸,可以淡返少少本来佢有个3宝,不过就系配腰果,我地就将腰果转左做豆腐,就要加$30,有点贵椒盐味唔够,九肚鱼有骨,系条条都有吐骨,我第一次食系咁鱿鱼都唔出色,完全好失望食大排档系要啤啤佢既,不过佢好似冇雪柜,佢用冰箱(蓝色身,白色盖果D)雪住,唔算好冻。

话哂都HAPPY FRIDAY嘛

卤水什锦
样样都有D,估唔到有鸡蛋
唔算好浓卤水味,而点个醋超级无敌酸,可以淡返少少
椒盐鲜尢豆腐九肚鱼

椒盐味唔够,九肚鱼有骨,系条条都有吐骨,我第一次食系咁

鱿鱼都唔出色,完全好失望
2016-12-02
卤水什锦