2023-08-07
因以前食过将军澳店~好食,这次假日来到葵芳~新都会广场店,见到都多人排队,念住应该唔错挂,第一次来食,点知比预期系。。差(个人意见)餐厅一向要walk in排队,冇得攞票,想食就唯有排下 (过半数人才可入坐)我觉有得攞no,客人会方便d。 环境方面,地方阔略,坐得都舒服。叫咗以下几款:卡邦尼意粉🍝: 配菜下面,有黑松露酱,未掂到个酱,食落意粉已。咸。得夸张(我们3人都觉咸)可能因有烟肉&火腿,会更加咸,同职员反映,佢话可以换嘅,因我们赶住睇戏费事了。myabe厨师落重手咗,有待改善。芝士杋立贝pizza🍕 : 味道比较正常,但个pizza批底唔掂,近乎似。饼干,对面Euxx gxgx 嘅pizza底,会比较好食。白汁海鲜西班牙饭🥘:硬! 以前都食过多次西班牙饭,一般西班牙饭都是偏硬,这个感觉偏硬。有待改善黑松露薯条🍟:来到卖相已嘛嘛地,个黑松露酱ok好味,但粗薯条明显,未炸得够耐,里面好粉,亦唔够脆。 饮品就正常🥃。总括而言:排半个钟,冇边款系特别好食,或者我们拣错嘢叫啦,同埋假期人多会差d,后来,见d人都是叫。。甜品,burger 多。。ps. 服务员态度都好好,食物就有待改善。*以
ps. 服务员态度都好好,食物就有待改善。
*以上为个人意见, 不喜勿🌚