2022-06-10
观塘工业区,巧明街写字楼上4楼,我男友话好难揾。落雨心情本来不好,book左坐出面但因为落雨closed户外位失望,好彩都安排到坐近窗位,环境几好。 之后用app 点餐,为左想叫招牌甜品而黎点知app冇,一问之下今晚只有芝士蛋糕...由于我唔食芝士所以冇叫到。。。又一次失望。。。点左个所谓的rakuzaka set 只有碗西班牙伊比利亚黑豚丼,呢个餐普通嘢饮都要加$10先有餐饮,所以加$38,叫杯清新凤梨特饮,不过不失。以为呢个set 都有沙律同汤,点知系冇的。。。只一小碗瓜粒,虽然我见餐牌都冇写有,但我男友话app 明明有,所以问waitress 证实系冇的,建议改下个app 有误导。而呢碗西班牙伊比利亚黑豚丼,唔好食,d肉好干,又冇味。。。但男友点的石烧肉眼牛扒佢话唔错,早知rakuzaka set 冇跟沙律同汤我就跟男友食石烧。。。另外加左两只吉列蚝都好食,由于太多失望冇心情影相。。。
观塘工业区,巧明街写字楼上4楼,我男友话好难揾。
而呢碗西班牙伊比利亚黑豚丼,唔好食,d肉好干,又冇味。。。
另外加左两只吉列蚝都好食,由于太多失望冇心情影相。。。