2016-08-27
话说见到依间野interior design几好就去试一下,点知伏已中!食物唔系唔得,不过普通,价钱亦都唔贵!最大问题系成间餐厅嘅服务有问题,员工之间冇沟通,希望佢地可以注意一下!首先,我问个waiter有咩招牌菜,佢话芒果鲜虾云吞,咁我就叫左小食拼盘 (有春卷,墨鱼饼同埋芒果鲜虾云吞),点知佢过左一阵黎左个串烧拼盘,我同个waitress讲我叫左小食拼盘而唔系串烧拼盘,佢黑面走左,隔左一阵都未黎,再问个waiter,佢态度好嘅! 个小食拼盘终于黎啦,一望,奇怪啦,点解有鸡翼嘅!我再问一下个waiter,佢话云吞卖晒!问题一:我觉得佢吔应该问我一声如果云吞卖晒,仲要唔要拼盘,佢冇咁做,仲要一黎就换鸡翼! (The most I want to try is their wonton, but not their wings)问题二:当我买单时,隔离枱竟然有云吞!问题三:买单计错数成日都系,无所谓,点知等左10分钟左右,之后问个waitress,佢竟然话:咁你想点? (我真系想反白眼)其实,我谂佢地新开张,ok无问题,但写依个post系想佢地改善一下个管理模式同埋沟通!食物方面亦需改进!
问题二:当我买单时,隔离枱竟然有云吞!
P.S. 我第一次写openrice post系想佢地餐厅改善,平时我写开instagram,惊佢地唔知!
对事唔对人,睇我d post 就知!