2023-06-25 93 浏览
行开北角,差唔多晚饭,见到佢装修几好,应该好食,又话系花连,又有面,饭,甜品。🧋🍜落完单,我本身好开心,都好期待,又不算太贵。点知,🫠饮品一来 ,我一饮,就伤心,点解比杯水我饮? ? 我哋叫 一杯冷泡茶,正常。一杯餐厅话推荐的 自家制薏米水,无味架?冻水。我叫侍应换,都系一样。根本 一杯水。唉一杯餐厅话推荐 凤梨水果茶,甘水又,唉😮‍💨。🥓叫左 台肠,我宁愿佢唔好切伴碟的蒜片比我,一望就知求其,切两块,仲有啲系碎。肠 的味道正常,但不太热。🍜牛肉面,劲咸,食两啖,我不食,同侍应讲,佢话 会唔会系伴菜炸菜 影响到面所以咸? 我心谂,你的伴菜 得两旧,点会影响呢,算,算。唉。🍛🍛两个盐酥鸡卤肉饭,点解啲鸡一咬入面透明? ? 唔熟定太肥?我无食,我同侍应讲,佢话 会唔会粉太厚? 唉。我自己不会再去,唉

落完单,我本身好开心,都好期待,又不算太贵。

点知,🫠饮品一来 ,我一饮,就伤心,点解比杯水我饮? ?

我哋叫 一杯冷泡茶,正常。
根本 一杯水。唉
一杯餐厅话推荐 凤梨水果茶,甘水又,唉😮‍💨。

我自己不会再去,唉

2023-06-25