这店比以前差了太多啦…. 记得年头黎食,俾佢个招牌黑松露忌廉海鲜乌冬惊艳左,一直念念不忘,之后发现佢铜锣湾有分店,就打算再食,点知个时话冇师傅整。 再一次到筲箕湾行山,当然好想再食! 仲带埋朋友去食,点知唔食好过食,极失望而回,我估都不了。首先,一入到去就俾店员带到去佢地叫后场既空间食,环境简陋,仲惨过去连锁快餐店,好焗促,最得意系所有店员都唔知边张枱打边张枱,每次捧餐入黎都逐个位问,去睇,感觉好差,已经好想走,但因为太想食个乌冬而留下。黑松露忌廉海鲜乌冬 – 差差..一上到黎,用匙羹舀左一下,都心知不妙.. 稀左咁多… 饮一啖就知出事,个汤底稀左好多,有味但唔浓,记得上次系好满足,今次只有失望的味道三文鱼好鞋,带子冇味,朋友说只系整熟左放上去既味道。由于太失望,都冇咩心机食啦,呢间都不了朋友食既寿喜烧火锅只可以话系正常,但唔值个个价🍴八沢🚗 地址:筲箕湾筲箕湾东大街59-99号东威大厦地下7号舖抵食指数:🌕🌗🌑🌑🌑Encore指数:🌗🌑🌑🌑🌑
这店比以前差了太多啦….

黑松露忌廉海鲜乌冬 – 差差..
一上到黎,用匙羹舀左一下,都心知不妙.. 稀左咁多…
三文鱼好鞋,带子冇味,朋友说只系整熟左放上去既味道。
黑松露忌廉海鲜乌冬

由于太失望,都冇咩心机食啦,呢间都不了

朋友食既寿喜烧火锅只可以话系正常,但唔值个个价

🍴八沢
🚗 地址:筲箕湾筲箕湾东大街59-99号东威大厦地下7号舖