2016-07-04
同事介绍 话就脚 正正荔枝角站隔离 抵食 点知....刺生选择少 只有八款左右 三文鱼 马刀贝 北寄贝 油甘鱼 虎虾 有头甜虾 所谓嘅鲍片 荣螺 即食蟹柳(o晒咀)酢鲭鱼 但算新鲜一年前睇食评有生蚝 带子 明显将价就货了寿司还好 玻璃虾同赤贝 寿司饭上碟时系暖嘅熟食认真麻麻 清酒煮青口 酒味太浓 无啦啦有埋豉油味 咸到死 烧龙利柳 查实系鲶鱼柳 滑dudu (其实唔知用咩「拿」)烤海虾 同样地 滑dudu(唔知点解可以咁形容虾)烤菠萝 烤番薯仔 第一次上系冻嘅 第二次同店员讲要热 先见到厨房烤 好食好多雪糕方面 全部系阿波罗出品 无意见甜品 一件都无食过 因为唔知新唔新鲜饮品选择算多 可乐 忌廉 道地 乐天 要饮啤酒就要自己买上去饮侍应服务几好 会收碟 见你只碟多骨会主动比只新碟 上菜好快题外话 由五点半食到八点 大概得七八枱客 店内装潢一啲日本感觉都无 似似地饭堂总结 我唔谂住再去 佢实质价钱唔算贵 但对比食物质素 系贵嘅⋯⋯
一年前睇食评有生蚝 带子 明显将价就货了
寿司还好 玻璃虾同赤贝 寿司饭上碟时系暖嘅