2020-05-21 926 浏览
知道呢度告急,专登约朋友两大两细去支持下。下午去到都无乜人,企咗五分钟,cashier𠮶位染发短发女士,明明见到我哋,我哋都好有礼貌打招呼话四位想食嘢,但系佢都系无视我哋。我哋等咗一阵间,忍唔住讲我哋想食嘢。入面有另一位女职员行出行入都系无视我哋。其实做亲子餐厅,呢啲态度真系要留意下,好赶客。不过算数,都一塲嚟到!再等多阵,终于位短头发职员肯带我哋入去,态度仍然晦气。😅原来入面无客㗎,我仲以为佢哋好忙小朋友叫儿童餐,正常,佢哋无话好食定唔好食,只系问几时开返play area有得玩呀?我哋大人叫咗Norwegian submarine 同beef burger。Submarine个croissant 叫做OK,唔叫好食,smoked salmon系无鱼味嘅三文鱼。Beef burger真系唔叫好食,patty好干又唔香肉味。咁楼上食burger 间burger shop就好食好多。 个地方其实唔大,楼底又唔高,好多玩具放出嚟其实都几逼。本来谂住开返嚟呢度玩同搅聚会,但系经历今日职员态度同食物质素,应该唔会尊登再嚟了。
知道呢度告急,专登约朋友两大两细去支持下。
再等多阵,终于位短头发职员肯带我哋入去,态度仍然晦气。😅

原来入面无客㗎,我仲以为佢哋好忙

2020-05-21