2022-08-27 722 浏览
今晚带住期待心情去一间好出名嘅陈根记食饭,见到满墙图片及菜单图片食物好吸引 样样都好想食 最终我地拣左五样食物 用QR Code 自己落单 孜然棒棒骨、剁椒鳝片、辣酒煮花螺、避风塘炒蟹及豉油王炒面,落完单大约5分钟 d食物已经到齐,上到枱嘅食物与图片完全唔一样 一d都唔吸引😓重要d食物唔热 得微暖 好明显系一早整定 味道非常之一般😡 服务方面 我地食呢d食物 辣酒煮花螺、避风塘炒蟹 都需要落手去食 我地礼貌地问职员 可唔可以比个兜我地洗一洗只手 职员答左一句 兜唔系拎黎洗手😡唔提供个兜比我地洗手 唔紧要 可唔可以提供湿纸巾比我地抹手呢?限时90分钟 都唔紧要 但可唔可以比我地食足90分钟呢⋯唔够60分钟已经叫我地埋单 又不断帮我地执枱 系到赶客 😡既然收得客人加一 点解唔提供好嘅服务 ?落单已经唔需要职员落喇 整体黎讲 一句讲晒,食物 服务态度 两个字 (垃圾) 后话 希望慕名而来嘅食客 去之前要三思 唔好俾个招牌呃咗
后话 希望慕名而来嘅食客 去之前要三思 唔好俾个招牌呃咗
2022-08-26