2023-08-02 167 浏览
好耐都冇写食评,今次屯门终于开左姚姚, 所以满心欢喜去试, 因为之前食开尖沙咀分店觉得好食, 新开张就去试下点知中伏了😑本身有扁皮鸭套餐觉得几抵食, 扁皮鸭一食系ok嘅, 但系另一食唔知点解净炒鸭壳😳骨头难到都系食物吗?炒骨头畀人食不如话只有一食算吧啦😥另外主菜就系酸菜鱼,叫咗中辣但只有酸没有很麻辣的味道, 2至3人鱼份量都比尖沙咀少很多, 佢话有2条鱼嘅份量但系我觉得没有, 酸菜鱼送上枱系唔够热只有暖, 虽然有火喺下低暖住但系不能够加热另加阔条面一份都要三十几蚊但只有数条, 红糖糍粑系尖沙咀食系好食既,但屯门依间炸出嚟松散唔够脆, 几样主菜都大为失望,唔会再encore了, 要食酸菜鱼都要去返尖沙咀食或者返国内食仲有质素🥺