2023-10-30 2053 浏览
今次主要系评服务,野食方面,味道不过不失啦,但服务就真系同我系中环分店既差太多,唔知系咪因为太多人生日,挂住去敲钟同人讲生日快乐,完全无人理会咁。首先,我book 左6:30pm,我6:25pm左右到左但朋友未到,就谂住入去坐底先,佢话要人齐先入得,但又话限时90分钟,即系我入唔入去坐都系8点要还枱,我还到枱比你你点解唔比我入?加上订位个时同电话confirm booking个时都无话要人齐入座。终于比我坐左入去,但10分钟内都无人理过我,水都无杯,剩系问我朋友几时到。到上左牛排,就已经问我甜品要咩,我岩岩先食牛排,真系无兴趣拣食咩cake住,话一阵先,又要我依家拣定预留。中环店系好主动加薯条。薯条任食,你无主动都算,但系尖沙咀店系我叫左都无加过薯条比我,所以比依个价钱,我只系食左一份沙律、一份扒同一份薯条。到730pm大家都劲无引,转场好过就叫埋单,然后就有staff问我要唔要加薯条,真系多谢你。成个体验超差,如果唔系有食过其他分店,真系唔会再帮衬。

成个体验超差,如果唔系有食过其他分店,真系唔会再帮衬。