2023-03-10 669 浏览
💜紫醉一刻Walt’s Leisurely Afternoon $618(金卡会员生日月份7折)当日餐厅员工服务好细心,知道我哋系黎庆祝生日,下午茶加咗蜡烛、生日牌,同埋会唱生日歌同我哋庆祝🥹系奇妙的一天🫶当日侍应会介绍番啲茶点,又会留意到水杯冇水然后加水,唔系间间酒店餐厅都做到🫡🧈即烘米奇松饼 配牛油、clotted cream 、时令水果酱米奇松饼一个原味,一个加左提子干,是正常的scone,啱啱焗起热辣辣👍🏻精美小点*********🍏青苹果沙律配红菜头腌三文鱼呢个好味😃用红菜头腌过嘅厚切三文鱼变咗做红色,出面夹住脆嘅taco,三文鱼嘅鲜味同爽脆嘅青苹果沙律,可以享受到多重口感同味道😋🦀蟹肉沙律腌红洋葱三文治面包几软身,蟹肉沙律入面有生嘅红洋葱,辣辣地,都唔错🦐辣根虾肉海苔挞海苔挞脆口同微辣嘅虾肉几夹🍗炸鸡肉芝士球配照烧沙律酱咸咸地嘅炸鸡肉,入面有芝士,普通🐮M6 和牛条配寿喜烧汁和牛好淋,上面加左啲脆脆增加口感精致糕饼*********🤍白杏仁杏仁味好香,唔会太甜👍🏻💙蓝野莓蓝莓慕丝,中间有一层啫喱,底层有蛋糕同饼底💚青苹果棒棒糖形状嘅甜品,少酸🍪迪士尼朋友曲奇维尼同Marie
💜紫醉一刻
(金卡会员生日月份7折)

精美小点
*********
🍏青苹果沙律配红菜头腌三文鱼

🦀蟹肉沙律腌红洋葱三文治
面包几软身,蟹肉沙律入面有生嘅红洋葱,辣辣地,都唔错

🦐辣根虾肉海苔挞
海苔挞脆口同微辣嘅虾肉几夹

🍗炸鸡肉芝士球配照烧沙律酱
咸咸地嘅炸鸡肉,入面有芝士,普通

🐮M6 和牛条配寿喜烧汁
和牛好淋,上面加左啲脆脆增加口感

精致糕饼
*********
🤍白杏仁
杏仁味好香,唔会太甜👍🏻

💙蓝野莓
蓝莓慕丝,中间有一层啫喱,底层有蛋糕同饼底

💚青苹果
棒棒糖形状嘅甜品,少酸

🍪迪士尼朋友曲奇
维尼同Marie形状嘅曲奇,好味😋

🍹紫蝶映照
我哋拣咗冇酒精嘅版本,系一杯加咗蝶豆花嘅荔枝梳打,几好饮😆

紫醉一刻
紫醉一刻