餐厅: 滾得囍宮廷火鍋小炒
优惠: 于此国泰伙伴餐厅用餐赚里 !
条款及细则:
须受其他国泰条款及细则约束。
2017-12-20 2815 浏览
完全系比openrice 的啲相入面个好靓既锅吸引左黎,真系好唔抵得啲食店用埋啲咁靓既器皿真系会烧到我呢啲碟控冲去影返张靓相!佢仲有份好型既圣旨比你影下相,入面系介绍餐厅同汤底既。当然一试之下,食物都真系唔错~被个卜卜蚬汤底吸引左,成个汤底都系蚬!真系好足料~在蚬肉的攻占下汤底都非常鲜甜,饮左成碗都没觉口渴,证明冇乜加味精,好值得推介!由于好勇咁2个人去打边炉,嗌到成台野真系好惊食唔晒,但佢竟然有鸭血!不过我都系觉得鸭血要衬麻辣汤底开心啲。蜂巢豆腐又系我最爱,好吸汤汁好好味~鱼皮。啲丸丸真系手打,好滑好足料,呢到分别系虾丸、墨然丸、芝心丸、芝心牛肉丸同猪肉丸,芝心牛肉丸好好味!呢个配搭比较少见,店家的用心亦非常值得嘉许。本地牛有点难咬,唔可姒滚太奈,但太生又唔好食…成餐最最最推介亦最中意既就系呢个黄金响铃!系咸蛋黄包住响铃,完全唔便滚十秒,就咁食我都食左3条~好想再食~我觉得我会因为呢个再黎!仲有蕃薯糖水送~不过真系食到捧住个肚走,好满足呀!

佢仲有份好型既圣旨比你影下相,入面系介绍餐厅同汤底既。
卜卜蚬汤

鸭血

蜂巢豆腐

蜂巢豆腐又系我最爱,好吸汤汁好好味~
鱼皮

鱼皮。
手打丸

手切和牛

本地牛有点难咬,唔可姒滚太奈,但太生又唔好食…
黄金响铃

仲有蕃薯糖水送~不过真系食到捧住个肚走,好满足呀!
卜卜蚬汤
鸭血