2024-04-24
好开心呀,又轮到我飞啦😎 飞之前去东荟城食个饭先😆 Banchan & Cook我不嬲都钟意食,贪佢环境靓,坐得舒服,食物好味又唔贵🫶🏻🌟尝吃套餐 $560 呢个套餐真系好抵食,可以选择两个Main, 一个小食,一个甜品仲有两杯嘢饮👍🌟咖喱甘笋蛋包饭配汉堡扒 呢度嘅蛋包饭不嬲都系出晒名,卖相靓,而且蛋又香又滑😍 汉堡扒劲厚切,非常Juicy🫶🏻 咖喱少少辣,小朋友都食到👍 配埋炒饭底更加香🫶🏻🌟甘笋汁香脆猪扒长通粉好钟意呢个甘笋汁,甜甜地🫶🏻 猪扒炸得好香脆,虽然唔系厚切猪扒,但系一啲都唔韧👍 厚身长通粉更加索汁,好食🫶🏻🌟烧酱油黑毛猪白切肉大酱生菜包呢个小食份量一啲都唔少😆 黑毛猪白切肉排得好靓好整齐,可以见到猪肉肥瘦相间👍 除咗生菜,仲有紫苏叶、蒜片、青辣椒,泡菜,夹埋大酱一齐食,口感丰富,啖啖肉超正🫶🏻🌟 红萝卜园0reo慕丝蛋糕 好靓嘅甜品🥰 层次好丰富,面头𠮶层系Oreo碎,下面系朱古力慕丝、朱古力蛋糕、牛奶奶冻、朱古力酱,一啖食晒咁多层,好满足😍🌟蕉糖芝士山咖啡 每次嚟呢度,我都必定会叫呢一个🥰 佢个焦糖芝士山,虽然好邪恶,但系好好味😆 芝士咸香,加埋浓郁嘅牛奶咖啡,真系绝
🌟尝吃套餐 $560
🌟咖喱甘笋蛋包饭配汉堡扒
🌟甘笋汁香脆猪扒长通粉
🌟烧酱油黑毛猪白切肉大酱生菜包
🌟 红萝卜园0reo慕丝蛋糕
🌟蕉糖芝士山咖啡
每次嚟呢度,我都必定会叫呢一个🥰 佢个焦糖芝士山,虽然好邪恶,但系好好味😆 芝士咸香,加埋浓郁嘅牛奶咖啡,真系绝配👍
🌟焦糖苹果红豆沙冰
呢个配搭好特别,有苹果香,仲有绵密甜美嘅红豆,好似食紧甜品咁🥰
食咗咁多嘢,真系劲饱😂性价比好高,钟意食韩国嘢嘅朋友,记得bookmark啦🫶🏻