2013-06-20 1044 浏览
真系未遇过d甘既恶劣既女侍应,令到我特登开account 表示不满,同朋友系呢度吃饭,朋友把袋放左系隔离枱既座位,之后有staff好快甘拎张凳过黎俾我地,,呢下觉得好好,但估唔到系我地要由室内转去室外时,就有个女侍应好大声甘对咪讲,有一男一女要转去出面,请同事注意,呢两个人十级无礼貌,果下我呆左,讲真,果下真系呆左,系用餐过程中,我地根本冇要求过d咩,反而,我睇menu时,个女staff强行从我手中抢走menu,要我睇枱面果份,果下,我都冇所谓,但最后竟然仲要俾人讲,最重要系讲得好大声,根本系要讲俾我地听,讲真,呢一刻我对呢间餐厅好反感,冇讲佢其他野点,只觉好激气
2013-06-20
  • 牛扒