2021-04-19 1916 浏览
今日farewell同事,同事钟意打边炉,疫情下拣个一人一锅,又唔想太平,于是拣左马祖。汤底有好多可以选择,事关我唔食辣,所以拣左个养生鸡汤底。肉方面,拣左牛+猪任食90分钟,$20x一上个汤底,已经见到有好多材料,好大阵鸡酒味,感觉真系好养生,好啱女士,唔使太惊热气唔健康。😋😋一坐低,侍应会俾一碟牛一碟猪俾你试下,钟意可以任叫,牛质素唔错,唔太肥,所以encore 多一碟,猪都唔错,但感觉牛贵d,所以叫番牛😆出面选择都足够,唔系一般方间嘅配料,而系有特别的,时间关系,无影到相😂饮品都多选择,不过我唔太好饮品,只系饮左一樽。雪糕方面系movenpick ,我自己本身唔太钟意呢个品牌,因为太甜。仲有其他雪条可以选择,都唔错。总括,因为价钱偏贵,所以质素都唔错,偶然食下都ok,同事亦大赞😋😋

,$20x

饮品都多选择,不过我唔太好饮品,只系饮左一樽。