餐厅: 普慶餐廳
资讯:

2024-10-28 8352 浏览
今餐系同另一半庆祝纪念日,预先网上付费可以有额外折扣优惠,因为又系价格战,原先敢抱有太大期望1830准时入座,店员为我哋安排咗一个同取餐区比较相距远嘅位置,我哋尝试问问可唔可以转位,店员即时配合安排。冇黑面,好礼貌,高分👍🏻👍🏻去到食物环节,成餐饭入面烧味好有惊喜,其他热食都做得相当出色; 比较逊色嘅系刺身类,三文吞拿冇乜味,同埋冇一啲贵款选择(例如油甘鱼、带子), 蟹脚方面肉质相对松散同偏咸。其他食物中规中矩,挂住食冇特别影相。 今次最震撼一点,系熟食档嘅同事都非常好礼貌:1. 烧味姐姐非常主动积极,主动帮客开盖,礼貌语句够多有突;2. 龙虾哥哥主动配合我另一半要求,本身要出芝士龙虾,都特登帮手调配两只蒸制龙虾送埋上枱,爆nice 嘅自助餐体验。明白环境逼成要打价格战,希望可以保持到食物水准同超卓服务,一定会再嚟帮衬。

其他食物中规中矩,挂住食冇特别影相。

今次最震撼一点,系熟食档嘅同事都非常好礼貌:

极罕蒸龙虾
2024-10-22