2023-04-14
又系米芝莲呀!做咩我近排咁high class 成日食米芝莲😂咁啱又黎左呢边,听闻呢个攞左米芝莲指南推介,就食佢啦~叫左个炸鱼无薯条,系米芝莲推介,上黎系薯条🤨原来系"鱼"条,唔同薯条嘅脆,佢系好烟靭,唔会好油腻,小食黎讲佢份量都几多🤤Fish-chos,扮墨西哥鱼皮,都系米芝莲推介,炸鱼皮当nachos食,淋左牛油果salsa,鱼皮够薄,脆得黎唔硬,个人觉得比nachos更好食,送酒一定要点佢👍🏻店员仲提我地一定要趁热食~每次我食车仔面都唔会偷我D鱼皮𠮶位仁兄,今次食左大半碟🤣炸鱼狗肠,司华力肠size,食落似鱼蛋,几得意,拣左惹味山椒酱,又真系好惹味,会令人咬完一啖又一啖,停唔到😅蟹黄Fishtotto鱼米粒粒,another米芝莲推介,切左粒粒嘅鱼面,好好咬,好香鱼味同蟹味,仲有好多蟹肉🤤点都要试下佢D鱼面,点左个白雪雪鱼汤鱼面,连配料都好出色,墨丸都唔求其,系好食嘅墨丸 (前排食过某连锁米线后有怨气)鱼面好弹牙好烟靭,鱼味好突出,唔腥👍🏻蒜油香鸡翼,真系好香蒜味,闻落食落都好香,但系唔over,刚刚好,鸡翼虽然淋左酱,都仲有少少脆因为小食太吸引,叫到成枱野食,加返个洛神花山渣雪
叫左个炸鱼无薯条,系米芝莲推介,上黎系薯条🤨原来系"鱼"条,唔同薯条嘅脆,佢系好烟靭,唔会好油腻,小食黎讲佢份量都几多🤤 Fish-chos,扮墨西哥鱼皮, 都系米芝莲推介,炸鱼皮当nachos食,淋左牛油果salsa,鱼皮够薄,脆得黎唔硬,个人觉得比nachos更好食,送酒一定要点佢👍🏻店员仲提我地一定要趁热食~ 每次我食车仔面都唔会偷我D鱼皮𠮶位仁兄,今次食左大半碟🤣
炸鱼狗肠,司华力肠size,食落似鱼蛋,几得意,拣左惹味山椒酱,又真系好惹味,会令人咬完一啖又一啖,停唔到😅 蟹黄Fishtotto鱼米粒粒,another米芝莲推介,切左粒粒嘅鱼面,好好咬,好香鱼味同蟹味,仲有好多蟹肉🤤 点都要试下佢D鱼面,点左个白雪雪鱼汤鱼面, 连配料都好出色,墨丸都唔求其,系好食嘅墨丸 (前排食过某连锁米线后有怨气)
鱼面好弹牙好烟靭,鱼味好突出,唔腥👍🏻 蒜油香鸡翼,真系好香蒜味,闻落食落都好香,但系唔over,刚刚好,鸡翼虽然淋左酱,都仲有少少脆 因为小食太吸引,叫到成枱野食,加返个洛神花山渣雪梨茶,清清地,酸酸地,够开胃又帮助消化~爽~ 好似仲有虾头油炸虾球鱼面捞都系米芝莲推介,不过食唔到咁多,下次先~