2024-11-09
听朋友介绍呢间位于佐敦嘅锅霸,餐厅的吃到饱套餐真系唔可以错过! 😍今日我要了药膳养生花胶鸡锅同药膳竹笙杂菌锅鸳鸯锅,两者都超够味,滋补又养身!🍲✨Prime Grade 牛肩胛肉,好嫩滑,味道香甜,真系食到好满足!🥩 同埋西班牙无激素猪肉片,真系又滑又嫩,冇激素健康之选!🐷唔好唔记得试台湾鸭血,非常有口感,配合其他材料真系无敌!🍲😋 而八吋长蟹棒都好值得推介,蟹肉饱满,吃一口就停唔到!🦀鲜淮山、白萝卜、杂菇拼盘都系锅中必备,提升整体口感同味道,仲有蜂巢豆腐,弹牙入味,大家一定要试下!🍄鲜莴笋同羽衣甘蓝, 都系火锅底好搭配,脆口又清新。🥦 盐酥鸡同花枝丸,每枱都送一客,炸得金黄脆口,加上四款独特嘅shake shake粉:芝士🧀、香辣🌶️海苔和梅子,任你选择,真系好好味!🍗🍤饮品方面,你可以选择多款汽水,乌龙茶,另外还有自家制冷泡茶、黑糖冬瓜柠檬茶同乌梅山楂茶等,超解渴!🥤最后,唔可以错过甜品,每人一杯雪糕🍦,可以拣Haagen-Dazs、Movenpick同Dreyer’s,食完甜蜜收工!真系好满足嘅一餐,无论系餐厅嘅环境,食物的新鲜度,味道,侍应的服务态度,都非常高质素。🤤🎉锅霸吃到饱
鲜莴笋同羽衣甘蓝, 都系火锅底好搭配,脆口又清新。🥦
锅霸吃到饱台式养生火锅
地址
旺角弥敦道601号创兴广场4楼
#佐敦庄士伦敦广场 #锅霸 #吃到饱 #火锅 #药饍 #养生火锅放题 #足料火锅 #台式 #古早味 #锅霸吃到饱台式养生火锅 #放题 #香港 #相机食先 #打边炉 #佐敦 #佐敦美食