2020-04-12 269 浏览
前一排我生日,屋企人去新都城呢间大班买生日蛋糕,因为用信用卡好像可以扣现金,还是有什么优惠,总之过亲生日屋企人都钟意揾大班买蛋糕。甘岩果排系栗子季,于是我就想要栗子蛋糕,屋企吾系多人就买了个1磅多既蛋糕,睇落都系好样既,食落都好食既,栗子饀很多很足,我很喜欢,我是比较喜欢cream的,因为这样相对黎讲会比较湿润,蛋糕底也是湿润不会说都干掉了。总之是好吃的,不过栗子蛋糕通常就只有栗子系面,吾似水果蛋糕甘多水果,今次个蛋糕仲有几粒似麦提莎既朋友,金色既,相对比较甜,吾可以话好岩我口味,加埋个照旧系生日蛋糕上面出现既劲甜朱古力牌。好吧,其实还可以的,我比较喜欢蛋糕本体。但是佢既设计系靓既,的确令生日既我都喜欢。

外卖自取