2016-03-30
弟弟帮我手,出铜锣湾帮阿仔买bb櫈去婆婆到,弟弟系超级朱古力迷,仲要系食极都唔肥个只,为答谢佢既帮忙,就一齐去black as chocolate 买个原味请佢食啦。不得不赞呢到既服务态度,真系好到不得了,细心又有礼。 包装又靓到一个点,拎住个蛋糕盒都觉得自型, 连啲用具都靓过人,我系angel,当然拣天使汤匙啦,单睇外表都好吸引。 论鬼尽既我地,又拎bb櫈又拎蛋糕仲有其他野,唔小心跌左个蛋糕落地,沿途返婆婆到都边惊个蛋糕唔知会变成咩样? 又好彩㖞,出到黎又唔系变左好多咋㖞^^ 眼见都已经感觉到那份浓郁既朱古力味,一啖入口,简直不得了,浓郁既朱古力香加上有点湿润而蛋糕质地,实在令人好满足好幸福,不过对我而言,一次最多只敢吃一件,心好想再吃,但口知道绝不能,因我不是食极唔肥个批呢。弟弟分了两日来吃,他当然对呢个蛋糕赞口不绝啦,佢试过半夜起身饮水,开雪柜见到就即时想偷食,不过训紧觉就无谓偷吃甜啦,要刷牙嘛。不过虽然明知吃了会肥,但真系好味到令人好想再试其他款呢^o^